Institutul de Geologie şi Seismologie

Events

 1. “Rapid Earthquake Damage Assessment Consortium” Consorțiul de evaluare rapidă a daunelor provocate de cutremure (REDACt) Rezultatele proiectului după un an de implementare

   Proiectul competitiv de cercetare “Consorțiul de evaluare rapidă a daunelor provocate de cutremure (REDACt)”, cofinanțat prin Programul Operațional Comun Bazinului Mării Negre 2014-20 și prin resurse naționale a finalizat la un an de implementare. 

 2. Seminar informativ cu titlul: ”Contribuția programelor finanțate de către Uniunea Europeană la dezvoltarea cercetărilor geologice și seismologice din țară în perioada anilor 2010-2020”

   Cu prilejul ”Zilelor Europei” desfășurate în Republica Moldova în perioada 11-14 mai 2021 Institutul de Geologie și Seismologie organizează un seminar informativ cu titlul: ”Contribuția programelor finanțate de către Uniunea Europeană la dezvoltarea cercetărilor geologice și seismologice din țară în perioada anilor 2010-2020”

 3. Regional workshop "Modeling of regional toxic pollution in Black Sea Basin"

  In the period 17-18 November it was organized the MONITOX Cross-border regional workshop "Modelling of regional toxic pollution in Black Sea Basin" by project partner Institute of Geology and Seismology Chisinau, Moldova.
 4. Conferințe internaționale organizate în cadrul proiectului internațional MONITOX

   În cadrul proiectului internațional MONITOX în Septembrie 2020 vor fi organizate următoarele conferință științifice:

 5. Lecția publică „Seismic risk and geodynamics” (Riscul seismic și geodinamica)

   Pe data de 6 octombrie la ora 10:00 în sala de ședințe al Institutului de Geologie și Seismologie al AȘM, va avea loc lecția publică susținută de către Profesorul Nigel HARRIS, Universitatea deschisă a Marii Britaniei cu generecul „Riscul seismic și Geodinamica” (Seismic risk and geodynamics)

  La eveniment sunt invitate toate persoanele cointeresate.